Alla inlägg under juni 2011

Av sandra - 16 juni 2011 21:29

Klev upp 06.00 då vela inte grabbarna sova något mer, men var själv pigg så det var helt okej! =) Dagen har inneburit mys och lek med prinsarna dom har kommit underfund med att det hjälper att pipa lite så kommer mamma =)  Vi kunna till och med leka ute på altanen  mycket mysigare där så kan jag ju passa på att sola lite. Eftermiddagen bestod i städning och så inte det roligaste men det måste ju göras.


Annars så ringde dom från Kss idag och sa att vi fått en tid på öronkliniken i göteborg på måndag. Så då packar vi väskan och bli kvar där tills på torsdag om allt går som det ska. Blir till att lämna nya prover där i stället på måndag och så hoppas vi dom är bra så kan dom sätta igång den andra behandlingen med cytostatika på tisdag!


Nu blir det en skön dusch sedan sängen för min del prinsarna sove sött!


kramisar

Av sandra - 15 juni 2011 21:50

Gooo kväll! Dagen har inte varit skapligt lugn. Barna vaknad 05.30 då de vela ha mat sedan somnad vi om igen  tills pappa skulle gå upp vi 07.45 sovmorgon för hans del =) Efter en stund när vi varit uppe så var det gröt tajm dom är så duktiga på att äta det nu =) stolt moder!  När allt var klart med matning bytt blöjor fått på oss kläder så åkte jag och inhandlade virke som vi ska ha till väggen på altanen och en present till matilda barnens faster/gudmor =) Då spenderad prinsarna några timmar hos farmor :) På kvällen så bjöds det på tackosmörgåstårta och vanlig tårta hos svärföräldrarna, riktigt gott!


Annars så mår Joel bra idag med! Tanken finns ju där hela tiden att han ska vara sämre någon dag men vi håller alla tummar som finns att han får vara så "frisk" han kan tills denna resa är över!!!


Säger nu tack och god natt!

Kramar Ps. GRATTIS till Matilda! Ds.

Av sandra - 14 juni 2011 10:32

Godmorgon sa våra prinsar 05.00 i morse. Så härligt att vakna till deras joller och "prat".  Tack och lov så somnade vi om efter vi ätit lite ersättning!  Tyckte joel kändes varm så tog en temp men visade bara 37,0 så då var det lugnt någon dag har han känts väldigt kall  då har han legat mellan 36,0 och 36,4. Så frågan är om han ligger lågt i vanliga fall eller om det bara är vissa dagar!?  Annars så tycker jag Joel är lite blekare än va han brukar vara men fortfarande pigg för att vara han! Man kan ju inte gemföra med Theo som är "galen" he he... Nu sover dom gott i sin vagn i alla fall... Ska ju iväg till skövde idag så ska strax hoppa in i duschen och göra mig klar.  Så vi hinner dit i tid det är ju matning igen innan vi åker är inte bara att hoppa in i bilnen när man själ är klar och åka! Planering kallas det. Kanske inte det lättaste alltid då det kan komma en bajsblöja i mellan eller något liknande och det kan ju hända lite oftare då man har tvillingar =)  Återkommer lite senare hur det gått i skövde! Tack än en gång för allt stöd från vänner vi har!


Eftermiddag!


Så där då har vi varit på koll!  Hörsel testet gick tyvärr inte att utföra idag fast vi hade gjort ren öronen, lille man vela inte vara still :P Men proverna såg bara bra ut, så skönt! slappa man gå och oroa sig för det. Ska tillbaka på tisdag igen innan vi ska ner till Göteborg för att ta nya prover igen. Då största risken för att få infektion är ca 13-15 dagar efter varje behandling. Annars så charmade Joel både läkare och sköterskor han är så mysig! Just nu ligger prinsarna i sina sängar ny matade och ska sova för natten.. För våran del så blir det lite egentid och mys i soffan!

Varma kramar!

Av sandra - 13 juni 2011 20:42

Vaknade 05.40 då det var mattajm, sedan var det mys för lille Joel och mig han vela verkligen  inte somna om!  Annars så var det bra med Theos prickar, var nog bara hormonplitor eller något men orolig blir man ju! Blev en pw med malin och barna medans prinsarna var hos sin farmor.  Vi fick en tid i morgon på kss för hörselkoll och provtagning. Det är så att hörseln och njurarna kan ta stryk av  cytostatikan så därför vill dom ha kolle på det under tiden av behandlingen. Kan annars säga att jag har två helt underbara barn... Då dom låg i gymet tillsammans idag så bet dom tuttade och hade armbrytning såg så härligt ut när dom förstår att dom är två! Dubbel KÄRLEK     Svärmor var också och rklamerade våran vagn i dag.  Resultatet blev att vi fick ett nytt chassi till den då  liggdelarna lutade så fruktansvärt mycket neråt så barna hammnade i fotändan av liggdelarna. Nu hoppas vi det blir lite bättre!


Hopps på lite varmare väder nu till veckan!


Kramisar från oss! =)

Av sandra - 12 juni 2011 21:11

Lördagen var bara lugn såg travet åt gott på kvällen sedan bara mys med barnen=)

Söndagen vaknade jag av en glad Theo 03.30 men som tur var somnade han om =) lite väl tidigt tyckte jag det var att kliva upp då! Vädret verkade helt okej lite kallt dock men man kunna dona med en del ute. Var iväg till handelsträgården med våran bästa granne malin!  Blev riktitg fint i krukorna på den nya altanen! Sedan när vi var uppe hoss svärföräldrana på lite grillat så upptäckte vi prickar på Theo och det är verkligen inget vi vill se i detta hem nu när lille Joel är under behandling det vore förödande för han om det var vattenkoppor! Så Theo fick vara kvar där över natten och så får vi se vart det här tar vägen... Var även i kontakt med läkare från avdelning 48 på kss.  Dom gav oss ganska lugnande besked för barn under 6månader brukar int få detta då dom har ett skydd från mig som haft vattenkoppor innan!  Håller annars tummarna för denna vecka som kommer nu att vi klarar oss från enfektioner. Ska på ett återbesök måndag eller tisdag!  Nej nu kallar duschen för min del och Joel ska få kvällsmat av sin älskade pappa!!


Kramar <3 <3 <3 

Av sandra - 10 juni 2011 21:03

Ja då var man hemma igen! =) Känns riktigt skönt att första behandlinge gått så bra lite illamående  bara tack och lov och mindre matlust!  Man kom hem till nystädat hus och maten stod på bordet kan ju inte bli bättre! Tack mor och far för all hjälp denna gång! imorgon åker ni hem tyvärr =(  kvällen blev bara lugn med två utslagna prinsar i sina sängar medan vi tog ett parti kort!  Har ju längtat så efter våran prins som varit hemma men nu har vi fått myst lite! Nu är det mat tajm för dom små sedan ombyte till pyjamas och sova igen är ju en dag i morgon med!


Säger tack och godnatt! kramar

Av sandra - 9 juni 2011 17:23

Vilket dystert väder vi vaknade till idag... Men något som var bättre är att Joel var pigg och glad. Verkar som han tagit första behandlingen kanon!    Dock vaknade han lite väl tidigt i  min smak 04.45  men klagar inte heller när man hör hur han ligger och skrattar för sig själv. =)  Mormor, morfar och Theo kom och hälsade på idag. Då passade jag och Daniel på att ha lite egen tid med Theo på stan :)skönt att komma ifrån sjukhusmiljön lite!

Något jag funderar över är varför man inte är "ledsen" eller varför man inte visar det utåt?!  Kanske kommer surt efter sedan då allt kommer ikapp.. jaja det återstår att se!

Just nu så är det Joel och pappa mys i sängen efter han spydde ner hela han hehe pappa får skylla sig själv!     eller hur?


Han en fortsatt trevlig kväll! kramisar


Av sandra - 8 juni 2011 14:54

Natten på Ronald McDonald Hus gick bara bra  förutom att daniel var svår väckt som vanligt. Vi gick ner till avdelning 322 vid åtta tiden. Rum 7 fick vi denna gång... Kan tänka mig att det blir olika rum varje gång vi kommer ner.. Idag så känndes det lite nervöst nu när det verkligen satte igång på riktigt med behandlingen, som en klump i magen som ska lösas upp till något bra för våran älskade son. Vår hjälte ligger nu och sover med första behandlinge i droppform. Behandlingen pågår i 48 timmar ca, och detta upprepas varannan vecka i fyra månader efter två månader gör dom en liten koll och ser hur det ser ut. När fyra månader gott gör dom en större utredning för att sedan göra en operation.. Efter de så är det cytostatika behandling ytterligare i ca två månader.  Nu for tankarna iväg till Theo som är hemma... Längtar efter honom! känns som han bli lite tillsidosatt på något vis av oss man vill kunna dela på sig i sådana lägen. Fast man vet att han har det toppen där hemma.    Ska nog ta mig ut en vända medans prinsen sover vidare och pappa kan stanna kvar på rummet! 


Han en trevlig eftermiddag allesammans! Kramar  <3 Joel Thoe Daniel <3

Presentation

Sandra

Jag lever ihop med min sambo Daniel sedan 4 1/2 år tillbaka. Januari 2011 kom våra efterlängtade prinsar till världen. Enäggstvillingarna Theo och Joel. I slutet av Maj kände min sambo en knöl i Joels mage. Så vi uppsökte läkare och det visade s

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
Juni 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards