Alla inlägg under juni 2011

Av sandra - 7 juni 2011 21:27

Blev till att kliva upp tidigt i morse då Joel vaknad 05.00 och var hungrig! Vi åtta tiden bar det av till kss där vi skulle ta några prover och se om njurarna fungerade som du skulle och även göra ett hörsel test. Proverna gick så bra så men hör testet gick inget vidare då han var full i vax he he men hörde konstaterade läkaren ändå =) Ett gädra åskväder drog det förbi med hela sjukhuset dundrade när det smällde, inget vidare tycker jag.    När vi kom hem var det bara till att packa om och bära ev ner till Göteborg där vi hade fått ett rum på Ronald McDonald Hus. Riktigt mysig att bo där hela familjen kan verkligen vara tillsammans på ett sådant ställe. Så nu mina goda vänner åk till Mc Donalds och ät givet vis ska ni ju lägga en slant i den lilla burken som står vid kassan med!    Mina tankar känns rätt lugna för dagen lite nervös är det klart när vi ska starta med cytostikabehandlinge i morgon.... Men skönt att det kommer igång! Nej ska ta och krypa ner i sängen så man är skapligt pigg inför morgon dagen!


God natt kramisar!

Av sandra - 6 juni 2011 10:47

Permission har vi haft sedan i lördags, känns skönt att vara hemma. Man lever ett mer  "vanligt" liv då!  Tankarna är inte helatiden på sjukdomen. Joel är fortfarande pigg var nog lite trött utav värmen igår men idag så skratt och spring i benen  när han ligger på golvet och leker:    Mormor och morfar är snälla och stannar veckan ut och tar hand om vår älskade Theo. Då vi ska till kss i morgon och kolla njurar och hörsel inför starten av cytostatikabehandlingen på onsdag nere i Göteborg. Känns som sagt skönt att komma igång med behandlingen så fort. Har ju gott lite mer än en vecka sedan vi hittade knölen i magen . Förmodligen är han född med detta. Men då var det ingen tumör utan en massa celler som har bildat detta under dessa fyramånader. PÅ vissa barn försvinner dessa seler och på vissa inte.   

Nej ska ta och hjälpa moder att städa av huset medans prinsarna är ute på en promenad med farfar och farbror... Ha en trevlig nationaldag allesammans!


kram på er!

Av sandra - 5 juni 2011 08:36

Vi satt i soffan efter vi hade badat våra prinsar den 31/5 då min sambo skojar om att joel verkligen hade fått regäla magmuskler. Men efter nogare kontroll och gemfört mellan barnen så insåg vi att det var något som inte skulle vara där. Så dagen där på så tog jag kontakt med barn läkaren i vara. Vi fick en tid och åkte in där vi blev vidare skickade till barnmedecin på kss. Onsdagen den 1/6  var vi först på ett ul sedan så fick dom göra ett till på eftermiddagen. Då dom konstaterar att det var en stor förändring i levern en tumör  . Massa tankar for runt i huvudet och mycket tårar kom det från hela familjen. Vi förstod på en gång men vela inte ta till det till oss då det var vårat EGET BARN, det är ju inget som skulle hända oss. Det togs en massa prover och senare på kvällen var vi ner på en lugng röntgen. Där såg allt bra ut inför ct-röntgen som vi skulle göra på torsdagen. Då blev vår lilla prins sövd för första gången och allt de gick bra! Tack och lov under dom här dagarna så har lille Joel bara mått bra.  På torsdag kväll kom vi ner till drottning Silvias barnsjukhus, där vi blev välbemötta.    Storebror Theo har under dom här dagarna varit hos sin mormor och morfar som kom ner för att hjälpa oss.. De Tackar vi givet vis för och allt stöd från vänner med är skönt att ha .  Fredagen började med att Joel fick  fasta frå 04.00  och det var ingen hitt då han inte fick komma in på op förns 14.00, vi som inte är vana med barn skrik tyckte det var riktigt jobbigt. PÅ op skulle dom sätta in en CVK och gjorde en biopsi. När han väl vakna till liv så åta han lite och somnade sedan om. Trött liten kille efter morfinet och narkosen... Samma dag kom dom in och konstaterade att det var en elakartad tumör.... Än en gång var det mycket tårar förmodligen kommer det vara så många dagar, veckor, månader framöver.  Vem vet men HOPPET har vi givet vis att våran Älskade son ska klara sig. Vi vet också att det är goda chanser. 


Nu har ni en början på våran långa väg till tillfrisknande!  <3 Joel, Daniel, Theo <3

Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Sandra

Jag lever ihop med min sambo Daniel sedan 4 1/2 år tillbaka. Januari 2011 kom våra efterlängtade prinsar till världen. Enäggstvillingarna Theo och Joel. I slutet av Maj kände min sambo en knöl i Joels mage. Så vi uppsökte läkare och det visade s

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6 7 8 9 10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<<
Juni 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards